ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

21ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2013


ΘΕΜΑ : 21ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2013


Α) Για τους διαιτητές-μέλη των Συνδέσμων Πελοποννήσου,  Δυτικής Ελλάδας, Αθήνας και Ανατ. Αττικής, Δυτ. Αττικής-Πειραιά, Κεντρ. Στερεάς Ελλάδας, Χίου, Σάμου, Λέσβου, Δωδεκανήσου, στην Καλαμάτα στο ξενοδοχείο “ELIT και ειδικότερα:
- το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013,  για τους αξιολογημένους σε λίστες διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας. 

Β) Για τους διαιτητές-μέλη των Συνδέσμων Θεσσαλίας,  Μακεδονίας, Θράκης-Αν.Μακεδονίας και Βορείου Ελλάδος-Θεσσαλονίκης στην Αλεξανδρούπολη   στην αίθουσα εκδηλώσεων επιμελητηρίου Έβρου, Δ/νση: Λεωφ. Δημοκρατίας 307 και ειδικότερα:
- την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 11:00πμ  για τους αξιολογημένους σε λίστες διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας.

Γ) Για τους διαιτητές-μέλη του Συνδέσμου Κρήτης στο Ηράκλειο Κρήτης στην αίθουσα συνεδρίων του Παγκρητίου σταδίου (Θύρα 1 – Δυτική είσοδος) και ειδικότερα:
- την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρα 09:00πμ για τους αξιολογημένους σε λίστες διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας.

 ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Στα σεμινάρια της ΟΔΒΕ , θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά οι αξιολογημένοι διαιτητές που είναι στις λίστες ενώ για τους υπόλοιπους διαιτητές κατηγοριών  Α΄ & Β΄ ΟΔΒΕ η συμμετοχή είναι προαιρετική και αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης και συμμετοχής τους στις λίστες αξιολογημένων διαιτητών της ΚΕΔ.

Οι υπόχρεοι διαιτητές θα πρέπει να παρακολουθήσουν ένα από τα τρία σεμινάρια, προκειμένου να αξιολογηθούν σε λίστες.

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται :
α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEVή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.
β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).
γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου.
Για κάθε περίπτωση αποφασίζει το ΔΣ της ΟΔΒΕ.
Οι δαπάνες μετακίνησης των διαιτητών που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο θα καταβληθούν από τους ίδιους τους διαιτητές. Κανένα άλλο χρηματικό ποσό (συμμετοχής ή άλλο) δεν θα επιβαρύνει τους διαιτητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου